tisdag 14 december 2010

* Hassan o Askungen!

Har varit med mina tva Pumor, Hassan o Askungen. Har skrattat en hel del, da Hassan kan va ganska virrig ibland. "Aha, jag menar aha... " haha.
Vi satt dar o va som tjejerna i desperate houswifes. Bara snackade massa gojja, men var tusen ganger virrigare.

Vi satt o kolla pa sveriges hjaltar. Hassan vill vara en av sveriges hjaltar. Sa hör av er innan det hander nanting sa att Hassan kan rycka in. Sa att vi kan anmala Hassan som en av sveriges hjaltar. Sa alla som kanner pa sig att dem behöver hjalp, hör av er. Sa att vi kan uppfylla Hassans önskan. Hjaltarna far ett pris som ar om nanting dem tycker om att göra. Da ska Hassan saga i tv: alskar att sola i solarium, o brukar ligga dar o drömma sig bort, och har ont om pengar ..sa att Hassan kan fa en gratis resa.

Vi kollade aven pa Raw komikerna, en av dem hette Kodjo. Skulle inte kodjo vara ett grymt namn pa en drink. Nan san dar grym drink. Hassan: Med ett ananas blad i. Lite sa dar en tropisk drink.

Vi kom in pa de har med att skeda. Satt o prata lite. Om att det ar mysigt o hit o dit. Hassan tyckte de lat lite skumt. vadda mysigt att skeda, med fötterna i varandras ansikten. Askungen var ocksa lite oroad dar. vadda mysigt.
Da har juh kara Hassan fatt för sig att skeda ar nar man ligger skavfötters (som bilden nedan). O Askungen vet jag inte riktigt vad hon har fatt för sig.
Du har da allt missat all poang i alla dina vanners historier om att skeda. Fick aven beratta om stora skeden o lilla skeden. Hassan kan ju vara lite sadar sma virrig ibland. men vi alskar Hassan anda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar